Search This Blog

JW.ORG and Watchtower Library in one search box:

Monday, April 7, 2014

Ανάμνηση του Θανάτου του Ιησού Χριστού - 14 Απριλίου, 2014 - Μάρτυρες του Ιεχωβά



Αυτό το βίντεο είναι διαθέσιμο επίσης σε: Αγγλική (Εnglish)   Ισπανική (español)   Πορτογαλική (Português)   Ιταλική (italiano)   Ρωσική (русский)   Γαλλική (Français)   Ουκρανική (українська)   Γερμανική (German / Deutsch)   αραβική (العربية)   Πολωνική (polski)   ολλανδική (Dutch / Nederlands)   Ταγκαλόγκ (Filipino / Tagalog)
---------------------------------------------------------------------------------

Τη νύχτα προτού καταθέσει τη ζωή του, ο Ιησούς έδωσε στους πιστούς ακολούθους του την οδηγία να θυμούνται τη θυσία του, δηλαδή να τηρούν την επέτειό της. Με το άζυμο ψωμί και το κόκκινο κρασί που είχαν μπροστά τους, θέσπισε το λεγόμενο Δείπνο του Κυρίου και πρόσταξε: «Εξακολουθήστε να το κάνετε αυτό σε ανάμνησή μου».—Λουκάς 22:19.

Κάθε χρόνο, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να τηρήσουν την επέτειο του θανάτου του Ιησού. Το 2014, η Ανάμνηση του θανάτου του θα είναι τη Δευτέρα 14 Απριλίου, μετά τη δύση του ήλιου.

Προσκαλείστε θερμά να παρευρεθείτε σε αυτή τη συνάθροιση, στην οποία θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το τι σημαίνει ο θυσιαστικός θάνατος του Ιησού. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δεν περιφέρεται δίσκος. Επικοινωνήστε με τοπική Αίθουσα Βασιλείας σας μπορεί να σας πει πότε και πού θα γιορταστεί η Ανάμνηση στην περιοχή σας. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον ιστότοπό μας http://www.jw.org/el.

Βρείτε την κοντινότερη σε εσάς τοποθεσία

επίσης, δείτε

Το Δείπνο του Κυρίου—Εορτασμός που Τιμάει τον Θεό (JW.ORG)

αναζήτηση www.jw.org:

JW.ORG