Search This Blog

JW.ORG and Watchtower Library in one search box:

Monday, April 7, 2014

Спомин Ісусової смерті - 14 квітня, 2014 - Свідки Єгови



Це відео також доступна в   англійська (English)   Іспанська (español)   Португальська (Português)   Італійська (italiano)   російська (русский)   French (Français)   Німецька (Deutsch)   Арабська (العربية)   Грецька (Ελληνική)   Польська (polski)   Нідерландська (Nederlands)   Філіппінська (тагальська) (Filipino / Tagalog)
--------------------------------------------------------------------------------

У ніч перед тим, як віддати своє життя, Ісус наказав своїм вірним послідовникам пам'ятати про його жертовну смерть, тобто згадувати про неї з року в рік. Використавши прісний хліб і червоне вино, що були на столі, він відзначив Господню, або Тайну, вечерю і наказав: «Чиніть це на спомин про мене» (Луки 22:19).

Щороку Свідки Єгови по цілому світі збираються разом, щоб відзначити річницю Ісусової смерті. У 2014 році вона відбудеться в понеділок, 14 квітня, після заходу сонця.

Сердечно запрошуємо вас на цю урочисту подію, під час якої ви більше довідаєтесь про значення жертовної смерті Ісуса. Вхід вільний, не буде проводитися жодних грошових зборів. Про місце і час проведення Спомину в вашій місцевості ви з нашого сайту http://www.jw.org/uk/.

Знайдіть у вашій місцевості

Див також:

Господня Вечеря. Урочистість, яка приносить честь Богові (www.jw.org)

Пошук www.jw.org:

JW.ORG