Search This Blog

JW.ORG and Watchtower Library in one search box:

Monday, April 7, 2014

Herdenking van Jezus' dood - 14 april, 2014 - Jehovah's Getuigen


Deze video is ook beschikbaar in:  Engels (English)   Spaans (español)   Portugees (Português)   Italiaans (italiano)   Russisch (русский)   Frans (Français)   Oekraïens (українська)   Duits (German / Deutsch)   Arabisch (العربية)   Grieks (Ελληνική)   Pools (polski)   Tagalog (Filipino / Tagalog)
------------------------------------------------------

Op de avond voordat Jezus zijn leven offerde, gaf hij zijn trouwe volgelingen de opdracht zijn offer te herdenken. Hij gebruikte het ongezuurde brood en de rode wijn die voor hen stonden en stelde in wat nu het Laatste Avondmaal of het Avondmaal des Heren wordt genoemd. Hij gaf het gebod: „Blijft dit tot een gedachtenis aan mij doen" (Lukas 22:19).

Jehovah's Getuigen komen elk jaar bijeen om Jezus' dood te herdenken. In 2014 valt die herdenking op maandag 14 april, na zonsondergang.

U bent van harte welkom op die bijeenkomst. Daar zal uitgelegd worden waarom Jezus' dood zo belangrijk was. De toegang is gratis en er zullen geen collectes worden gehouden. Een koninkrijkszaal kan u informeren over de tijd en plaats van de herdenking  bij u in de buurt. U kunt ook kijken op onze website: http://www.jw.org/nl.

Zoek een adres bij u in de buurt

Zie ook:

Het Avondmaal des Heren, een herdenking tot eer van God (JW.ORG)

JW.ORG zoeken

JW.ORG